Відома українська співачка Світлана Лобода продовжує тішити шанувальників своєю творчістю. Знов заспівала про війну і зворушила шанувальників, хоч і російською мовою.

2 грудня відбулася прем'єра її нової композиції під назвою "Міста", про що вона і розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина зараз показує деякі моменти зі свого життя та просуває творчість.

Суть пісні в тому, що війна, яку розпочала Росія, розкидала українців у всьому світі, але в результаті яскраве сонце зійде навіть у похмурому небі. Пісня зворушила всіх українців, яким довелося пережити все це на собі.

"Я думаю, всі ми сьогодні відчуваємо таку глибоку самотність і бажання заплющити очі, і прокинувшись, опинитися там, де немає болю, немає горя, немає ненависті, є тільки радість, сміх і любов...", - написала під постом знаменитість.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У тексті є багато посилань до того, що сьогодні відбувається в Україні, від чого композиція стає зворушливішою. Наприклад:

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Чую вибухи, але ти кажеш, що все гаразд, Це не дощ, Це десь там, зараз, під градом";

"Дуже скоро ми перевернемо ці сторінки, Скоро в чистому небі, Співатимуть птахи";

"І в небі, замість ракет, Вже співають птахи";

"Нехай навіть нас з тобою розлучать міста, Я тебе нікому, я тебе ніколи".

Нагадаємо, що Світлана Лобода спростувала танці перед росіянами за 100 тисяч.

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода на Кіпрі зворушила українців, зізнавшись у коханні

Також, Світлана Лобода готова дати шанс охолодженим почуттям, щоб не довелося спалювати мости.