Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі Alyosha поділилася з шанувальниками тим, що кілька років не афішувала. Подробиці зірка розкрила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyosha розповіла, що ще кілька років тому у неї народилася нова пісня, але довгий час вона її не афішувала, адже сталося багато подій, які відкладали цей момент. Втім, час настав і співачка наважилася показати свій витвір публіці.

Alyosha. Фото: скрін youtube
Alyosha. Фото: скрін youtube

"Пісня "Мене створив" народилася декілька років назад… Третя вагітність, карантин, війна… Але! Нарешті вона дочекалася свого часу! Я рада цьому моменту! Ця пісня про сьогодення, яке дуже співпало зі станом душі в сенсі… Вірю, що кожен українець зможе відчути цей сенс! Музика творить чудеса, бо з любов’ю створена", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Українцям знову загрожує гріти воду в каструльці: з 1 квітня діятимуть нові тарифи
Показати ще

Шанувальники радісно зустріли нову роботу коханої співачки.

"Давно подобаєшся мені як співачка, і гарна дівчина", "Потужно, яскраво, сильно", "Гарна пісня", "Навіть круто! Вітаю!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай інформував, дружина Тараса Тополя з "Антитіл" Alyosha після відключень у Києві торкнулася визнанням: "Мене несе..."

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" вирішив звернути зброю ворога проти нього самого.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" збирає табір, лише без танців біля багаття та відпочинку, а щоб допомогти країні: "З творцями змін".