Відома українська гімнастка та учасниця шоу "Танцi зі зiрками" Анна Різатдінова показала, як привести до ладу свою талію, секрет в подушечці, яка потрібна.

Анна Різатдінова, спортсменка та олімпійська чемпіонка, полюбляє давати уроки для своїх підписників. Наразі дівчина показала комплекс вправ на талю, та прес.

Анна Різатдінова. Фото: скрин відео
Анна Різатдінова. Фото: скрин відео

Для цього тренування на прес, потрібна лише подушка - написала Анна.

Зазначимо, що за Анною в Instgaram спостерігає понад 160 тисяч осіб, та саме для них дівчина показує свої вміння.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Дівчина також розповіла, як виконувати: "16-20 повторень, 3-4 підходи, 30 сек відпочинку", - уточнила Анна.

Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/

У коментарях похвалили Анну за цикарну фигуру.

"Надихаєте", "Гарні вправи не все одразу виходить, але якщо робити без фанатизму, то все буде ок", "Вправи підходять для людей з високою фізичною підготовкою та прекрасним здоров’ям. Будь-які проблеми зі спиною унеможливлюють виконання подібних вправ", - написали у коментарях.

Анна Різатдінова, коментарі. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/
Анна Різатдінова, коментарі. Фото: instagram.com/anna_rizatdinova/

Нагадаємо, ми писали, що Анна Різатдінова з "Танців із зірками" розповіла, як її підопічні тренуються у темряві та холоді: "У таких складних умовах"

Як повідомляв "Знай.ua" Анна Різатдінова із "Танцiв з зiрками" переживає, що війна забирає її "спадкоємців": "Багато вже перестали...".

Також "Знай.ua" інформував, зірка "Танців з зірками" Анна Різатдінова у самих колготках розповіла секрет успіху в художній гімнастиці: "Це важливе питання".