Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

У соцмережі Instagram вона часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 280 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: instagram.com/elena_kristina_lebed/

Олена-Крістіна Лебідь, раптово, під час лютої зими в Україні, опинилася на сонячних Мальдівах. Щоправда, лише за допомогою її вмілих ручок та фотошопу. Ведуча показала фото, де вона у теплому пуховику та з одягненою Сарою на руках позує на тлі пальм та океану.

"Ну шо, раз у нас такий дубак 🥶 вперше я на Мальдівах 🏝️ Завдяки новій прошивці та функції "вирізати об'єкт і вставити в інший фон" 😂😂😂 До речі, пухові купальники - річ!!! засмага чогось погано береться 🙈 І Сарина сопля з носа зрадницьки палить ситуейшн 🤣🤣🤣", - жартівливо написала Олена-Крістіна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як завжди, вона спробувала підняти настрій шанувальникам своїм гумором і в неї вийшло.

Всі були в захваті від винахідливості Лебідь і захотіли повторити її пригоду, тільки вже наяву, без фотошопу.

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь готова "лежати" на вулиці прямо на килимі: "Нарешті"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь захворіла і попросила нареченого Розенка виконати дивну забаганку: "А соплі їсти? Своїх мало"

Також портал Знай.ua писав, що Олена-Крістіна Лебідь наїлася свіжого снігу і носом зорала кучугуру: "Смачна..."