Популярність до української співачки Роксолани Сироти, більш відомої як ROXOLANA, прийшла після участі у шоу "Голос країни-9". Останнім часом артистка все частіше радує слухачів своєю творчістю, а під час війни ще й підтримує ЗСУ, регулярно виступаючи на благодійних концертах.

Роксолана Сирота презентувала нову ліричну роботу під назвою "Дуже тепла пісня" та кліп, де вона грає на піаніно. Артистка самостійно написала зворушливі рядки та музику в дні страшних ракетних обстрілів містами України наприкінці листопада.

ROXOLANA, фото з Instagram
ROXOLANA, фото з Instagram

"Дуже тепла пісня нагадає, що навіть коли все навкруги не так, у кожного з нас є щось, що зігріє, варто лише пошукати і повірити в краще ⚡️🖤 " - написала Роксолана.

Співачка також зазначила, наскільки дивна зима цього року, бо радість від майбутніх новорічних свят відчувається не так як раніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Все що було "святом", заховали люди в гіркий лютий… та не значить, що його немає", - додала знаменитість.

Раніше ми писали про те, що співачка ROXOLANA розповіла, як кар'єра впливає на її особисте життя: "Виїдати мозок ложечкою..."

Як повідомляв Знай.ua, фіналістка "Нацвідбору" Roxolana вперше розповіла про заміжжя з хлопцем із санаторію: "Познайомилися в українському Криму "

Також портал Знай.ua писав, що ROXOLANA презентувала свою версію пісні Скрябіна "Люди як кораблі": для зйомки кліпу покликала переселенців