Українська блогерка, модель, яка стала відома завдяки участі та перемозі у романтичному реаліті "Холостяк", яка підкорила серце пілота Макса Михайлюка, продовжує активно розвивати свій Instagram, тут має 290 тисяч підписників.

Цього разу Даша вирішала показати, як робить мейк, перетворюючись на принцесу просто під милий щебет. Для того дівчині знадобилося лише декілька хвилин.

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

Мейк, який може зробити КОЖНА. Не складний, швидкий) гадаю, вам буде корисно. - поділилася Даша з шанувальницями.

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Даша почала з чистого обличчя, нанесла крем, тон, додала тіней, підводок та пудри. після чого зафіксувала фіксатором та вийшла чарівною красунею.

Даша Ульянова. Фото: Instagram
Даша Ульянова. Фото: Instagram

У коментарях заслухалися голосом Даші, та не повірили, що це її голос.

"Як вона говорить Я аж заслухалась і додивилась до кінця", "Яка ж ви класна справжня дуже красивий мейк дякую, ви супер", "Класний майстер-клас. А ще круті коментарі, все хаотично і можна лажати", "Це твій голос?", "Даша, мене дуже цікавить, що це за пудра?", - написали у коментарях.

Даша Ульянова, коментарі. Фото: Instagram
Даша Ульянова, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що "це підпал і розрив...": Даша Ульянова з "Холостяка" оголила все нижче за плечі, хлопчики - у чергу.

Як повідомляв "Знай.ua" Адріано Челентано допоміг Даші Ульяновій із "Холостяк 10" зачарувати чоловіків: привабливі рухи.

Також "Знай.ua" інформував, чарівна Даша Ульянова з "Холостяка" пішла на ризик у темному під'їзді.