Відома українська співачка, дружина коміка, провідного Сергія Середи MamaRika, часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зараз вона поділилася двома сімейними знімками, щоб подякувати воїнам ЗСУ за те, що вона має можливість перебувати в Україні, почуваючись у безпеці, хоч частково.

MamaRika, кадр з кліпу на пісню "Щастя"
MamaRika, кадр з кліпу на пісню "Щастя"

"Без вас, як би ми зараз були, де, і були б взагалі? Ті нелюдські випробування через які вам доводиться проходити щомиті... Ваші хоробрі серця, добрі очі, віра в перемогу... Ви - наші суперзірки та супергерої!", - пише MamaRika у публікації.

На першому кадрі вони втрьох, з маленьким сином, стоять на набережній і спостерігають у далечінь, де не видно країв. На другому знімку вони вже зображені обличчям до камери, посміхаючись і обіймаючи свого сина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

MamaRika "віддала" щодня воїнам ЗСУ та низький уклін кожному члену нашої армії, включаючи чоловіків та жінок.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtubee

"Боже, яке дивовижне природне фото", "Це вірно! ЗСУ – наші герої", "Які милі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, MamaRika практично залишилася без зубів, у всьому винні поцілунки: "Всі були на чилі та розслабоні"

Як повідомляв "Знай.uа", MamaRika нагадала про силу материнської любові і відчула біль тих, хто чекає на синів з війни: "З завмиранням серця"

Знай.uа писав, MamaRika поскаржилася, що Сергій Середа кинув її з дитиною напризволяще: "Батя їде геть"