Відома українська співачка, дружина коміка, провідного Сергія Середи MamaRika, часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Зараз вона поділилася двома сімейними знімками, щоб подякувати воїнам ЗСУ за те, що вона має можливість перебувати в Україні, почуваючись у безпеці, хоч частково.

MamaRika, кадр з кліпу на пісню "Щастя"
MamaRika, кадр з кліпу на пісню "Щастя"

"Без вас, як би ми зараз були, де, і були б взагалі? Ті нелюдські випробування через які вам доводиться проходити щомиті... Ваші хоробрі серця, добрі очі, віра в перемогу... Ви - наші суперзірки та супергерої!", - пише MamaRika у публікації.

На першому кадрі вони втрьох, з маленьким сином, стоять на набережній і спостерігають у далечінь, де не видно країв. На другому знімку вони вже зображені обличчям до камери, посміхаючись і обіймаючи свого сина.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

MamaRika "віддала" щодня воїнам ЗСУ та низький уклін кожному члену нашої армії, включаючи чоловіків та жінок.

MamaRika. Фото: скрін youtube
MamaRika. Фото: скрін youtubee

"Боже, яке дивовижне природне фото", "Це вірно! ЗСУ – наші герої", "Які милі", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, MamaRika практично залишилася без зубів, у всьому винні поцілунки: "Всі були на чилі та розслабоні"

Як повідомляв "Знай.uа", MamaRika нагадала про силу материнської любові і відчула біль тих, хто чекає на синів з війни: "З завмиранням серця"

Знай.uа писав, MamaRika поскаржилася, що Сергій Середа кинув її з дитиною напризволяще: "Батя їде геть"