Відома українська телеведуча, блогерка та шоувумен Олена Філонова, яку пам'ятають та люблять телеглядачі за роль чарівної "ревізорки", продовжує активно взаємодіяти зі своєю аудиторією у соціальних мережах. Зірка екранів знає, що треба говорити, коли людям потрібно почути слова підтримки.

На цей раз Олена Філонова звернулася до всіх захисників України зі словами подяки, також телезірка поділилася дуже цікавими кадрами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Філонової у мережі Instagram.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Вчора не встигла викласти пост, світла та зв'язку не було. Так що, краще пізніше, а ні ніколи! 6 грудня був день - День Збройних сил України. Неймовірно мужні наші Українські чоловіки, які служать і захищають нас і наші землі! На першому Максим, він справжній герой, врятував дітей та людей у Бучі та Ірпені, отримав 2 кулі під серцем.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

На другому фото хлопці з Пущі Водиці, які захищали та рятували людей від ворога. Це не все, ясна річ. Ще в мене були пости з хлопцями, які захищали та захищатимуть Київ та всю Україну. Є й ті, з якими я спілкувалася, просто зустрівши на своєму шляху. А ще тисячі тих, хто захищає нас та наші землі. Кожен має свою рідну людину десь там.

Окрім тих, хто виїхав і не повернувся до України. Найголовніше бути вдячним! Великий уклін вам, хлопці та безмежна подяка за життя. Ви справжні наші герої. Найбільша армія у світі для нас. А ще я хочу висловити подяку всім тим, хто, на жаль, загинув від лютого ворога. Вічна Пам'ять та Повага. Нехай Ваша душа знайде спокій, а ми молитимемося за Ваші душі. Пам'ятатимемо і не забудемо! Слава Україні та Всім Героям Слава", - поділилася Олена Філонова.

Нагадаємо, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова у лютий мороз пішла на жертву: "Бігу до коханого...".

Раніше повідомлялося, голенька Олена Філонова втомилася чекати на солодкий фінал: "Головку крутити не треба, коли пирсне?".

Також, чарівний "Ревізор" Олена Філонова подарувала поцілунок невідомому: "Вийшла ловити...".