Танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Танці з зірками" та телеведучий програми "Твій день" Влад Яма згадав те, що виставляла собі в Instagram Наталія Могилевська ще до повномасштабної війни, у травні 2021 року.

Він здивувався тому, що написала виконавиця... адже на знімку вони з'явилися вдвох. І текст його також стосується. Наталія Могилевська цікавиться у шанувальників – чим для них виступає танець – виключно спортом чи чимось інтимним.

"Танець - це вертикальне вираження горизонтальних бажань. Я часто чую суперечки про те, що таке танець? Одні кажуть, що це $екс, тому що потрібна близькість партнера, пристрасть і без неї ніяк. Інші кажуть - це спорт, у якому дуже високі навантаження, важлива відточеність рухів та цей вид спорту нічим не відрізняється від художньої гімнастики чи легкої атлетики", - пише Наталія Могилевська.

При тому, що багато партнерів у танцях є один для одного виключно "партнерами з танців", маючи сім'ю, дітей... як Влад Яма, наприклад.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

"Наташа, ваші ноги. Це щось... я в них закохана", "Танець це мистецтво, а туди можна всього додати і спорт і с*кс", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Сапфір, Леон чи Лаура: Камінська, Блохіна та Влад Яма розповіли про дивні імена своїх дітей

Як повідомляв "Знай.uа", Наталія Могилевська навчила українців мити руки, коли з крана не тече: "Беремо звичайну пляшку"

Знай.ua писав, Влад Яма з "Танців з зірками" оголився і йому нагадали про втечу з України: "Недостойний"