Популярна українська телеведуча, блогерша, правозахисниця, активний волонтер Маша Єфросиніна, яка зараз знаходиться в польській столиці, продовжує радувати своїх численних шанувальників яскравими кадрами та історіями з життя.

На цей раз найкраща подружка співачки Олі Полякової зізналася, що не встигла потрапити в потрібні місця, все складалося так, що події змусили Машу згадати фразу: "Отака х*йня, малята".

Про це стало відомо завдяки Stories Маші Єфросиніної в мережі Instagram.

Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram
Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram

"Сьогодні мені потрібно було відправити в Київ з Варшави дуже дорогу мені людину, дуже близьку. У неї був потяг на Київ. Все почалося з того, що ми приїхали не на той вокзал. У Варшаві виявляється кілька вокзалів, а на той вокзал, звідки йшов цей поїзд, ми запізнилися, моторошні пробки у Варшаві. Ми поїхали на автовокзал, і на півдорозі у мене закінчилося паливо. Поки ми докотили машину і заправили її, приїхали на автовокзал, дивлюся, через 20 хвилин є автобус на Київ, купую квитки, виходжу на платформу і чекаю там з цією людиною автобус годину, який так і не прийшов, до речі. Нам продали квитки на неіснуючий автобус - ось така х*йня малята".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Під кінець відео Маша Єфросиніна зізналася, що задумалася, що ж відбувалося в той день, але потім вона зрозуміла, що вийшов новий випуск її спільного з Олею Поляковою шоу, де вони часто діляться такими історіями.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна "поплакалась" Рамине через засудження українців: "Що вона за зал**а, зрадниця".

Раніше повідомлялося, Маша Єфросиніна показала магію "чхання" і стала розкішною красунею: "Ніби в довоєнного життя".

Також, Марина Боржемская розповіла, як наситити організм в холодну пору року: "Акцент на сніданках...".