Відома українська співачка Оля Цибульська продовжує розповідати шанувальникам практично все про своє життя. На цей раз вони з сином вирішили розвіятися за допомогою зимових розваг.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

З приходом холодів люди почали частіше хворіти, і на жаль, артистка не стала винятком. Вона показала шанувальникам кілька етапів свого лікування, але не може дозволити собі лягти на лікарняний.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Тому вона відвідує і репетиції, і проводить час із сином, і багато інших справ вирішує.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Я тупа коза вийшла з репетиційної бази в бахілах. Ну і що, головне що з санчатами, з ліфтом. Я їду на ліфті, боже, яке щастя. Хіба ми знали раніше, що будемо від цього кайфувати" - каже Оля Цибульська шанувальникам.

Санки у неї з собою були не просто так. Вона вирішила піти забрати свого сина Нестора зі школи, і зробить йому приємно. Незважаючи на хворобу і холод на вулиці, вона везла свого другокласника на санках. Хлопчик був радий такого проведення часу з мамою.

У цілому вони досить багато часу проводять разом, і практично постійно разом. Навіть на концерти хлопчик їздить разом з мамою.

Нагадаємо, що сина Олі Цибульської звалила з ніг серйозна хвороба і викликала судоми

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська залізла в кущі, щоб подарувати українцям трохи магії

Також, Оля Цибульська розповіла, як шукає пригоди на свою п'яту точку, і попросила про допомогу