Відомий український блогер Олег Машуковський, який запам'ятався багатьом завдяки своїм епатажним образам, а також легким романтичним напруженням з Анастасією Приходько, продовжує радувати своїх підписників у соціальних мережах.

Цього разу Олег вирішив показати всім своїм фанатам те, як він спілкується із Настею Приходькою, як друзі, які можуть один одного підтримати. Ще для фантів є момент, коли на шоу YouTube-каналу "Жабагадюка" Олег дзвонить Насті.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олегу Машуковському в мережі Instagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

На шоу Олег озвучив пропозицію зателефонувати до Насті Приходько. З відео можна почути такий діалог: "- Що ти вже бл*ть наробив? - Ой, зая.. Коротше, я напився. - І? Буває. - Ні, ну не зараз, я напився, і ми з друзями були на хаті, ось і там був тату майстер, та й я був дуже п'яний і на лобку мені набили партак. - Ну нічого, волосся відросте і не буде видно".

Популярні новини зараз
Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Олег Машуковський запропонував своїм шанувальникам повністю переглянути випуск шоу. За його словами, йому було дуже смішно, та так смішно, що він ледве стримується, щоб не обмочити штани.

Нагадаємо, блогер Олег Машуковський показав, які м'язи ховалися під його "батутом", але українці відчули каверзу: "Видохни".

Раніше повідомлялося, Олег Машуковський заради українок став кентавром із голим торсом і спалив москву грудьми Мили Кузнєцової: "Гріх не...".

Також, улюбленець Приходько Олег Машуковський засвітив великий горбик: "Побачив у дзеркалі...".