Киянка Марина, яка вважається фавориткою на романтичному шоу "Холостяк" з Алексом Топольським, продовжує у мережі тримати таємницю рішень на реаліті, а також тішить своїх передплатників дуже соковитими кадрами.

Цього разу Марина перевершила саму себе та опублікувала кадри, яким навіть легендарний Playboy позаздрить. Проте дівчина думає, що має зайву вагу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Голд у мережі Instagram.

Публікація Марини Голд, скріншот: Instagram
Публікація Марини Голд, скріншот: Instagram

"Мені написала знайома дівчина, яка підписана на мене дуже давно. Чи намагаєшся ти повернути свою форму? Що робиш зараз, коли почуваєшся? Також, запитують, чому я набрала взагалі зайве?"

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Знаєте, бувають періоди в житті, коли ти щось втрачаєш, бо життя це не порожня лінія нагору. Але я знаю, що саме мені цей період подарував найцінніше. Він мені подарував шлях до себе. Все, що мене турбує зараз, це моє здоров'я, моя реалізація як особистості, мої думки.

Раніше вони були спрямовані на відстеження та тотальний контроль. Дуже суворе ставлення до себе, харчування в режимі "сушіння до змагань", зважування зранку та ввечері. І нехай тільки щось відволіктися від "ідеалу", який у мене в голові. А як тоді вагітніти, старіти ще колись? Та й жити загалом?

Ось відбулися непередбачувані обставини. Війна, втрата моєї квартири, переїзд до іншого клімату та іншої країни… я набрала зайві кілограми. Що я зробила? Я почала себе заганяти ще більше. Ти маєш якнайшвидше почати заробляти, маєш швидше скинути зайве, у тебе є, є", — пише Марина.

Публікація Марини Голд, скріншот: Instagram
Публікація Марини Голд, скріншот: Instagram

Також дівчина опублікувала два дуже пікантні знімки, від яких чоловіки просто втратять дар мови, тільки подивіться на них.

Нагадаємо, "Холостяка" Алекса Топольського запитали про інтим перед 7 випуском: "Не шкодуй".

Раніше повідомлялося, що "Холостяк" Алекс Топольський привів учасницю до акул і зрадів: "Завжди захоплювало".

Також, соковита красуня Рита Бум так захопилася кобелями, що не помітила головного: "Ж*пу мені прокусили...".