Відома українська співачка і актриса Анна Трінчер вбралася у вельми нескромні шортики і коротенький топ і влаштувала спекотні танці. Ефектним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Трінчер незважаючи на свій юний вік вже домоглася багато чого, але не зупиняється на досягнутому і продовжує розвиватися. Вона не соромиться демонструвати красу свого тіла, хоч і її чоловік Олександр Волошин не завжди в захваті від зайвої відвертості коханої.

Анна Трінчер. Фото: скрін youtube
Анна Трінчер. Фото: скрін youtube

Так, в цей раз Анна Трінчер продемонструвала досить пікантний танець, який, судячи з її слів, розучувала досить тривалий період і тепер не соромиться показувати на що здатне її тіло.

"Нарешті можу запостити частину танцю і не соромитися! Ще дуже багато працювати, але я пишаюся собою", - підписала ролик зірка.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Шанувальники захопилися роботою співачки, але сподобалося не всім.

"Трінчер, ти пожежа", "Це вау", "коли я вип'ю так само станцюю, нічого складного не побачила в танці", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Трінчер в затишній кімнаті змусила горло працювати, чарівні звуки: "Маленька, я кайфонула..."

Також наш портал інформував, Катя Осадча нагадала, як вміє покомизитися і в той же час старанно працювати: "Творчі натури".

Крім того, ми писали, Світлана Тарабарова розповіла, як жила в страху за життя рідних в окупації, будучи вагітною: "Біль одна на всіх".