Український співак і ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський виступив перед студентами і розкрив секрет успішності. Уривок своєї промови він опублікував на сторінці в соціальній мережі instagram.

Михайло Поплавський виступив перед студентами та студентками і згадав, як свого часу багато працював, щоб домогтися того, що зараз має. Зокрема він розповів, як "підняв" ВИШУ, ректором якого є.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

"Пам'ятаю роки, коли тільки отримав посаду ректора. Ми працювали по 12-14 годин на добу. Завдяки новаторським змінам зростав престиж нашого вузу", - згадав він.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Михайло Поплавський вирішив особливо не церемониться і порекомендував молодшому поколінню "ворушити булками" і вірити в результат, щоб досягти чого-небудь у житті.

"Вірте в кінцевий результат! Від того, як ви стартуєте – залежить ваш зоряний фінал. "Піднімайте п'яту точку, включайте мізки і шевеліть булками"", - зазначив артист і ректор.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Михайло Поплавський вибрав красунь на новорічну ніч і показав їм свою мандаринку: "Я вже в очікуванні".

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк з гурту "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другою" армії: "Можуть тільки мріяти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші просування в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівні: "Драматично і зворушливо".