Популярний український модельєр, підприємець, волонтер та власник мережі бутіків свого власного бренду Андре Тан, який нещодавно розповідав своїм шанувальникам, що буде у тренді цієї зими, продовжив займатися своєю улюбленою справою – роздавати поради філософського характеру та допомагати людям повернутися до свого шляху.

На цей раз Андре тан розібрав таке поняття як сварки у стосунках. Схоже, що Андре багато про це знає і йому є що розповісти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Допис Андре Тана, скріншот: Instagram
Допис Андре Тана, скріншот: Instagram

"Нові стосунки нагадують прогулянку в лісі, або блукання в ньому. Тут вже кому як. Спочатку ви йдете про вже зроблену стежку, але чим глибше в ліс - тим менша вона помітна. Сварки підкрадаються непомітно, ніби змії між листям. Але бувають різні змії. І сварки теж бувають різні. Так як же все-таки не вжалити партнера випадково сказаним словом?", - запитує Андре.

Популярні новини зараз
Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

1. Пам'ятайте про важливе.

Нещодавно обговорював тему сварок з другом, і той поділився цікавою думкою: емоції викликають у нас люди, яких ми цінуємо. Тому часто хочеться "висловити все" саме близьким. Про це треба згадувати, коли хочете сказати необдуману дурість. Якщо людина вам важлива, чи варто ризикувати стосунками заради виграної суперечки?

2. Не ставтеся до сварок занадто серйозно.

Моє улюблене правило. Чи стоять ваші розбіжності багатьох місяців чи років стосунків? Щирий сміх або посмішка мають дивовижну силу.

3. Різні деталі однієї картини.

Люди, які намагаються щось довести, не можуть оцінити аргументи іншої людини, бо наперед вважають їх випадом проти своєї картини світу. Шукайте спільне та об'єднуйтесь навколо нього. Безліч сварок взагалі стануть безглуздими, якщо згадати про те, що цінності і у вас, і у співрозмовника одні й ті самі.

Нагадаємо, "Не вибачайтеся...": Андре Тан зізнався у гріхах із подружками, поки сім'я чекала вдома.

Раніше повідомлялося, три секрети справжнього щастя від Андре Тана, і речі тут ні до чого: "План на зараз...".

Також, дизайнер Андре Тан розповів, як підняти самооцінку та знайти баланс: "Бути найкращою версією себе".