Стало відомо, хто саме може стати ведучими на майбутньому Євробаченні 2023 року. На жаль, через війну воно пройде не в Україні, але наших людей там буде багато.

За даними деяких інсайдерів, одними з ведучих пісенного конкурсу Євробачення 2023 року, який відбудеться у британському Ліверпулі, стануть наші Маша Єфросиніна, а також Тимур Мірошниченко.

Крім того, до них приєднаються ще двоє британських знаменитостей, ім'я яких поки що тримають у секреті.

Нацвідбір на Євробачення-2022, фото Знай.uа
Нацвідбір на Євробачення-2022, фото Знай.uа

Дівчина вже вела пісенний конкурс у 2005 році, коли він проходив у Києві, та впоралася з цим успішно. Тимур Мірошниченко також має такий досвід, але вже 2017 року, коли конкурс у столицю привезла співачка Джамала.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Крім цього, чоловік є вже понад 15 років коментатором пісенного конкурсу, а також у 2022 році був ведучим Національного відбору. До речі, знов-таки з Машею, тому досвід роботи разом у них вже є.

Хто приєднається до них із британців поки невідомо, але це перший подібний випадок в історії конкурсу, адже організацією займаються одразу обидві країни, але від імені України.

Тимур Мірошниченко і Маша Єфросиніна, скріншот: YouTube
Тимур Мірошниченко і Маша Єфросиніна, скріншот: YouTube

Якби не війна, то конкурс пройшов би у нас у країні.

Інформація недостовірна і офіційно про це ще не повідомили. Сам Тимур Мірошниченко відмовився коментувати це, адже це є величезний секрет.

"Навіть якби я вже знав, що буду ведучим Євробачення 2023, то до офіційного оголошення все одно сказати не міг би через підписані домовленості. А ось є у мене ці домовленості чи ні – давай вже дочекаємося офіційного оголошення імен ведучих". - каже чоловік в одному зі своїх інтерв'ю.

Євробачення в Києві
Євробачення в Києві

Нагадаємо, що Анастасія Приходько не побачила Україну у переможцях "Євробачення-2023"

Раніше повідомлялося, що Pianoбой відповів за "кумівство" на Нацвідборі на "Євробачення-2023"

Також, Jerry Heil доведеться перервати навчання у США, а протеже Kalush Orchestra у прольоті: оголошено повний список фіналістів Нацвідбору на Євробачення 2023