Кінець цієї осені для всього світу запам'ятається не лише війною в Україні, а й виходом серіалу "Венздей". Не встигли всі відійти від танцю, тож почалися вже розмови про другий сезон.

На цю тему поговорили експерти на порталі Whats-on-Netflix . Там розповіли, які актори можуть повернутися, і що доведеться пережити ще студентам незвичайної школи.

Сценаристи вже натякали, що у новому сезоні персонаж Уенсдей Аддамс буде розкритий ще більше, і її історія лише починається.

Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Перший сезон закінчився з явною інтригою та натяком на продовження. На свій новий телефон, який їй подарував Ксав'є, надійшло анонімне повідомлення із погрозами.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Мій перший переслідувач. Ці вимушені канікули будуть цікавішими, ніж я думала. У моєму романі не всі ниточки розплутані. Не на всі запитання є відповіді. Таємниці досі ховаються в темних кутах Єрихона. Може Лорел Гейтс і Тайлер – пішаки у більшій грі? Сьогодні це переслідувач, а завтра вже ворог?" - казала наприкінці серіалу дівчинка.

Дженна Ортега та Персі Хайнс Вайт (Ксав'єр), кадр з серіал "Венздей"
Дженна Ортега та Персі Хайнс Вайт (Ксав'єр), кадр з серіал "Венздей"

У фінальній сцені також перевозили Тайлера, який виявився монстром, у в'язницю суворого режиму, і є припущення, що він втік під час перевезення. Є величезна ймовірність того, що ми побачимо його у продовженні.

Також, школа Nevermore втратила директора, і тому вони мають обрати нового. Одним із ймовірних кандидатів може стати сама мама Уенсдей Мортісія Аддамс, щоб розкрити роль сім'ї ще більше.

Дженна Ортега та Гвендолін Крісті, кадр із серіалу "Венздей"
Дженна Ортега та Гвендолін Крісті, кадр із серіалу "Венздей"

Лорел. Персонаж Мерілін, яка видавала себе за іншу людину, і хотіла зруйнувати школу. Якщо Тайлер справді втік, то у другому сезоні вони можуть спробувати знов реалізувати свій план.

Крістіна Річі (Мерілін Торнхілл), кадр з "Венздей"
Крістіна Річі (Мерілін Торнхілл), кадр з "Венздей"

Ну і ще одне питання, яке хвилювало багатьох шанувальників - чи додадуть у каст другого сезону молодшого сина сімейки Аддамс Пагслі. Якщо Мортісія дійсно стане директором, тоді є всі шанси на це.

Тепер залишилося дочекатись продовження, яке якщо й вийде, то не раніше 2024 року.

Луїс Гусман, Дженна Ортега та Кетрін Зета-Джонс, кадр з "Венздей"
Луїс Гусман, Дженна Ортега та Кетрін Зета-Джонс, кадр з "Венздей"

Нагадаємо, що Дженна Ортега та всі актори з "Уенсдей" не могли митися на зйомках у Румунії.

Раніше повідомлялося, що дух "Уенсдей" дістався і передової: ЗСУ не можуть стриматися перед вірусним танцем з TikTok

Також, Крістіна Річчі з "Уенсдей" згадала початок війни в Україні, коли вони були в Румунії .