Відома українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", а також першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яка знаходиться далеко від свого рідного Києва, в іншій країні - у Хорватії, продовжує радувати своїх шанувальників новими яскравими кадрами з життя.

Цього разу Ксенія Мішина вирішила не показувати своїх підтягнутих форм, як вона це робила нещодавно в одному з місцевих спортзалів. Йшлося про те, як Ксюша сприймає критику на свою адресу.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиній у мережі Instagram.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Одна з прихильниць запитала Ксенію Мішину: "Як часто зараз прилітає хейт?".

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Stories Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

На що актриса відповіла так: "Звичайно, ось наприклад. Причому ця жінка не вперше пише, бо хоче моєї уваги... ну що ж, трохи подарую".

Той самий коментар з хейтом: "На жаль, за досконалою зовнішністю - порожнеча. "Красуня наша" - ось топ ваших коментарів - а вам більше і не потрібно. Дуже плоско, Ксенія.. і т.д." Справа в тому, що далі дівчина звинуватила акторка в тому, що вона гуляє мирним європейським містом, нібито не звертаючи уваги на свою країну, яка перебуває в стані війни.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Одразу ж актриса додала, що називається від душі: "Якщо ви думаєте, що такі коментарі мене ображають - ні. Тому що я знаю, що всередині мене. Я знаю чим живу, куди йду. Взагалі завдяки коментарям відразу можна зрозуміти стан людини. Емоційний стан. Рівень психологічного розвитку та вміння брати життя у свої руки. Тому що все, що люди пишуть, пишуть тільки про себе, про те, що у них усередині".

Нагадаємо, "Стрімна штука...": Анна Сагайдачна оголилася і засвітила вирощений "хвіст дракона".

Раніше повідомлялося, Саша Бо зірвала з себе сукню та забігла в душ: "Дівчатка, цікаво...".

Також, Ксенія Мішина розважилася у Венеції, але українці нагадали про війну: "За свої бажання...".