Співачка та блогерка Анна Трінчер з'явилася на червоній доріжці урочистої премії у дуже сексуальному вбранні, продемонструвавши фігуру з усіх боків.

У масштабному концерті "Музична платформа. Найкраща пісня року" зірки традиційно дивували своїми оригінальними образами. Дефілюючи червоною доріжкою, вони демонстрували сміливе вбрання та позували фотографам.

Однією з найепатажніших осіб того вечора 2021 року стала Анна Трінчер, яка була нагороджена за свій хіт "По губах". Артистка з'явилася в напівпрозорому комбінезоні, який буквально огортав її фігуру і прикривав лише деякі частини тіла, а доповнила оригінальний образ співачка лакованими туфлями на високих підборах.

Фото з телеканалу "Україна"
Фото з телеканалу "Україна"

Тоді 20-річна Анна отримала пропозицію вийти заміж від свого коханого скандального блогера Олександра Волошина, тому журналісти каналу "Україна" вирішили поцікавитися, як реагує наречений на її відверті образи.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Він мене фотографує, цілує і відпускає. Він зовсім не проти тих образів, у яких я з'являюся на виступах, у своїй творчості", - відповіла Анна Трінчер за лаштунками концерту.

Фото з телеканалу "Україна"
Фото з телеканалу "Україна"

[quote author=""]"Це дизайнерський костюм, який зробили буквально за день, тому що попередній, який я планувала для цього виступу, провалився з тріском. і зараз, усі чомусь кудись зникають.Той костюм мені просто не сподобався.Я не відчувала себе в ньому, розуміла, що це не я, і це буде для мене несправжній виступ.А в цьому я почуваюся Анною Трінчер! " - заявила співачка.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Нагадаємо, що Анна Трінчер вперше помила попу, поки чоловік міцно тримав за плечі: чинити опір - без шансів.

Раніше ми повідомляли, що Анна Трінчер у затишній кімнаті змусила горло працювати, звуки чарівні: "Малийко, я кайфонула...".