Популярна у соціальних мережах блогерка, модель та учасника романтичного шоу "Холостяк" Рита Авраменко, яку знають у мережі під ім'ям Рита Бум, продовжує активно ділитися зі своїми шанувальниками яскравими кадрами із життя.

Цього разу красуня, яку Іраклі Макацарія свого часу вирішив не залишати у проекті, взялася за справи кухонні. Дівчина приготувала суп традиційної польської кухні – журек.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Рити Бум у мережі Instagram.

Stories Рити Бум, скріншот: Instagram
Stories Рити Бум, скріншот: Instagram

"Сьогодні в магазині попросила на 200 грам ковбаси, а 20 деко. І вирішила раз я така полька, то можна і журек бахнути. Суп насправді - бомба", - пише Рита.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Stories Рити Бум, скріншот: Instagram
Stories Рити Бум, скріншот: Instagram

Видно, що історія барвиста, і на цьому справа не закінчилася, їй написала одна з її подружок, чи то передплаток і заявила, що вона теж готує в Польщі національні страви цієї країни. Однак журек дівчина почала робити лише тоді, коли асимілювалася на місцевості: "Швидко ти адаптувалася, я почала готувати журек тільки з моменту, коли почала жити з поляком".

І на такий випад у Рити знайшлася відповідь із обіцянкою: "Наступна зупинка Фляки". Що ж, ми запам'ятали і чекаємо на кулінарні шедеври разом із "гарячими" знімками.

Нагадаємо, улюблениця Алекса Топольського Марина Голд не встигла прикрити пишні вишеньки: "Я набрала зайве...".

Раніше повідомлялося, соковита красуня Рита Бум так захопилася кобелями, що не помітила головного: "Ж * пу мені прокусили ...".

Також, грайлива лялечка Рита Бум з "Холостяка" трохи набрала через стрес, так навіть краще: "Просто хочеться...".