Українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько якось розповідала про те, що одразу після появи російського блогера Дані Мілохіна у медіа-просторі знала, яка вона людина.

Вона продовжує ділитися ненавистю по відношенню до певних людей, до певних подій та явищ. На цей раз Анастасія знову звернула увагу на Олексія Арестовича.

Анастасія Приходько, фото: Знай.ua
Анастасія Приходько, фото: Знай.ua

"Ось коли бачу це прізвище і жарти на цю тему, мене ЛЮТИТЬ! А як люди вірили йому... Мали надію, а тепер йому смішно... Люта лють...", - пише Анастасія Приходько в публікації.

Усім в Україні запам'яталися "прогнози" Олексія на початку повномасштабної війни, коли він казав, що російська сторона не протримається довше за кілька місяців, тому все закінчиться через 2-3 тижні. Частина людей вважає, що це було сказано спеціально, щоб заспокоїти громадян. Інші тепер ненавидять Арестовича.
"А я йому навіть вдячна. Саме його тактика подачі інформації не дала поїхати кукухою в березні тисячам жінок, та й чого тут вже, і чоловікам теж!", "Якби не Арестович, я не вивезла б березень і квітень, поки своїх рідних рятувала в Маріуполі. Дякую йому за цю тактику", - пишуть користувачі в коментарях.
А у своїй публікації він лише нагадав, що Новий Рік відбудеться через 2-3 тижні.

Нагадаємо, Анастасія Приходько зізналася, хто допомагає їй усе приховувати: "Які б пристрасті не кипіли"

Як повідомляв "Знай.uа", "Що ти накоїв?": Олег Машуковський додзвонився до Насті Приходько і зізнався про особисте

Знай.ua писав, Анастасія Приходько потрапила до лікарів через війну, але росіяни "рятують": "Стає легше"