Багато українців знають такого актора, як Володимир Гостюхін, виключно за серіалом "Дальнобійники".

Його до повномасштабної війни могли любити... проте після нещодавнього інтерв'ю Борису Корчевникову, у рамках телепередачі "Доля людини", на каналі "Росія 1", ненавидітиме кожен. Чоловік не вигадав нічого кращого, окрім як підтримати російських вояків, які щодня вмирають сотнями в нашій країні.

Володимир Гостюхін, скріншот: Youtube
Володимир Гостюхін, скріншот: Youtube

"Я втратив сестру... Ну як втратив? Вона не зовсім здорова, вік уже. Вся ця українська пропаганда заморочила їй голову, з нею неможливо розмовляти! Сестра жила в Харкові, у нас достатньо родичів. Коли почалася "спецоперація", я надіслав їй листа, і що почалося... Пішла антиросійська мова... У мене була істерика", - заявляє він.

Чоловік не зміг додуматися до того, що у Харкові ситуація виглядає зовсім не так, як у них на телевізорі. Більше того, Гостюхін також перервав зв'язок із позашлюбною донькою, яка живе у США з афроамериканцем.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Володимир Гостюхін, скріншот: Youtube
Володимир Гостюхін, скріншот: Youtube

Він вважає, що дочка "збожеволіла". Мабуть вік дає себе зрозуміти. Немає можливості прийняти іншу позицію. Про нього ніхто не згадує, роки слави минули.

Нагадаємо, без Зеленського жити не можуть: на головній ялинці у Твері з'явилися іграшки з фото українського президента

Як повідомляв "Знай.uа", Пропагандист Корчевніков з московським попом розмірковували, як добре робити геноцид українців: Біблія путіну дозволила

Знай.ua писав, Росію чекає ще одна "залізна завіса" після поразки в Україні: Захід світить тільки кремлівській еліті