Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є дружиною Микити Добриніна та мамою їхньої дитини, активно веде аккаунт у соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною слідкує близько 1,7 мільйона людей.

Даша Квіткова вирішила відкритися шанувальникам і назвати свої маленькі, але досить кумедні дивацтва, які роблять її особливою.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Насамперед, у чому зізналася дівчина, вона помішана на чистоті тіла та ароматі. Даша не може носити одяг більше одного разу і приймає душ двічі на день, а то й більше.

"В мене панічна боязнь громадських (саме жіночих) вбиральнь, бо я не розумію чому, але там завжди якийсь апокаліпсис після дівчат 💔", - додала вона.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

До того, як Квіткова завагітніла, вона не могла спати на подушках і лбирала положення для сну лише на животі. Також їй подобається спонтанно пускатися у танець, навіть якщо музика не звучить.

"Спробуйте сир з соєвим соусом, дуже смачно. Коли ми замовляємо піцу - я з’їдаю тільки начинку, тісто взагалі не чіпаю. мені так смачно 😅 В мене є здібність вигадувати слова, яких не існує😹 я просто поєдную декілька слів в одне", - поділилася Даша.

Раніше ми писали про те, що Дашу Квіткову звинуватили, що без "Холостяка" Микити Добриніна вона була б ніким: "Все дав чоловік"

Як повідомляв Знай.ua, без Даші Квіткової: Микита Добринін хоче залишитися один хоча б на 30 - "Цей момент щастя"

Також портал Знай.ua писав, що дружина "Холостяка" Даша Квіткова показала, як перетворилася з "гидкого каченя" на лебедя: "Мотивація для всіх"