Відома українська телеведуча, блогерка, модель та зірка шоу "Ревізор" Олена Філонова, яка нещодавно влаштувала для своєї мами пишне свято з нагоди Дня народження, продовжує радувати відданих шанувальників яскравими кадрами з життя.

На цей раз спокусливий "ревізор" Олена Філонова вирішила показати свої таланти просто на камеру.

Про це стало відомо завдяки Stories Олени Філонови у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Телеведуча Олена Філонова показала на камеру свого смартфона язичок. Ось так зірка вміє ризикувати всім за мінусової погоди. Наскільки ми знаємо, то під час заморозків висмоктувати мову дуже і дуже небезпечно, адже можна випадково натрапити на металевий предмет. Скільки таких відео ми вже бачили в Інтернеті. Однак тут одними приколами не обійтися, адже доведеться кликати людину з окропом.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

Також можна помітити, що в історії Олена Філонова зробила новий кадр циклічним, що може вказувати на те, що Олена Філонова має дуже грайливий настрій.

І це не загадка, адже попереду новорічні свята, а найближчим часом День святого Миколая, а ми знаємо, що свята для Олени Філонової – це справжній стимул показувати більше цікавих кадрів. Тепер лишилося тільки дочекатися.

Нагадаємо, "Все від душі": симпатичний "Ревізор" Олена Філонова ощасливила струнку красуню, насамперед у ресторан.

Раніше повідомлялося, Олена Філонова стала супергероєм, одне безневинне життя врятовано: "Полетіла...".

Також, а чи можна ще раз? Вікторія Булітко віддячила ніжним поцілунком таємничого незнайомця.