Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде вразила шанувальників гарячим виглядом у крихітній майці без білизни. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Мішель Андраде – одна з найяскравіших представниць українського шоубізнесу, тож шанувальників у неї хоч греблю гати. Зірка активно підтримує з ними зв'язок, зокрема використовуючи соцмережі, де ділиться яскравими фото та відео як з особистого життя, так і з роботи.

Мішель Андраде, фото: Знай.ua
Мішель Андраде, фото: Знай.ua

На цей раз Мішель Андраде вразила шанувальників справжнім ексклюзивом - показала бекстейдж нещодавніх зйомок. Співачка позує в різних позах у стильних штанях та невеликій майці, під яку не одягла білизну. Вона наголосила, що у захваті від цієї роботи і вирішила поділитися враженнями із фанатами.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Реакція користувачів мережі не забарилася. Виконавницю закидали компліментами.

"Смагляві ангели в топі", "Мішель ти мені подобаєшся більше", "А мені подобаєшся ти", "Не схожа на себе, мені більше подобається коли милашка", "Ох і ляля", "Красота", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Мішель Андраде у спокусливій білизні на ліжечку показала українцям своє "світло": "Я навчилася".

Також наш портал інформував, Мішель Андраде розвіяла чутки про роман із популярним розлученим артистом: "З Позитивом? Ніколи!"

Крім того, ми писали, Мішель Андраде з "Орла і решки" усамітнилася між сосен у пошуках розслаблення: "Вимагає зусиль".