Український співак та ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський показав, як можна зігрітися холодними зимовими вечорами та отримати неймовірну насолоду. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Михайло Поплавський відомий не лише серед своїх студентів, а й на всю країну. Незважаючи на свій вік, він продовжує "хайпувати" і показувати приклад, як нудно насолоджуватися життям.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Так, цього разу Михайло Поплавський вирішив показати свою майстерність на кухні та поділиться з українцями рецептом смачного та зігріваючого напою, який ідеально підійде для передноворічних днів та вечорів.

"Сьогодні відзначається День Какао, ділюся з вами смачним рецептом. Інгредієнти: Какао порошок; Молоко; Маршмеллоу; Кіндер. Смакота, народ! Зігрійтеся та бережіть себе", - написав зірковий ректор.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Українки лише захопилися багатогранністю Поплавського.

"Енерджайзер навіть на кухні", "Михайло Михайловичу, ну ви майстер різдвяного настрою", "Шеф-кухар країни!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Михайло Поплавський вибрав красунь на новорічну ніч і показав їм свою мандаринку: "Я вже в очікуванні".

Також наш портал інформував, Михайло Поплавський оточив себе молодими студентками та дав пораду на все життя: "Ворушіть булками".

Крім того, ми писали, Павло Зібров перетворився на Уенздей від Netflix з рукою на голові: "Поплавського не вистачає".