Відома українська телеведуча, блогерка, модель та зірка шоу "Ревізор" Олена Філонова, яка нещодавно врятувала життя невідомому птаху посеред холодного київського парку, вирішила розповісти про те, як переживає через "болячку". Зірка зізналася, що їй необхідно складати аналізи на стан гормонів в організмі.

Проте телеведуча продовжує доводити, що гарний настрій завжди сприяє одужанню, чи хоча б рятує від тривожних думок.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

Олена Філонова опублікувала вельми пізнавальну картинку, на якій невідома бабуся пише англійською мовою лайку, головне посилання таке - "йдіть на...". Олена Філонова вважала, що така картинка їй якраз стане в нагоді і дописала на своїй історії "всім болячкам". Розумієте?

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Олена Філонова вже жартує, одразу після цілої історії про те, як усе погано. Значить, це добрий сигнал. Бажаємо зірці тільки здоров'я та більше сил.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

У наступній історії можна побачити, що Олена Філонова радіє сонячному дню, який нещодавно стояв в українській столиці, та спілкується зі своїми друзями та шанувальниками, розповідаючи, що незабаром відправить посилку своєму улюбленому майстрові по губах.

Нагадаємо, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова ризикнула на морозі пограти з язичком.

Раніше повідомлялося, "Все від душі": симпатичний "Ревізор" Олена Філонова ощасливила струнку красуню, перш за все в ресторан.

Також, а чи можна ще раз? Вікторія Булітко віддячила ніжним поцілунком таємничого незнайомця.