Якось недавно Надя Дорофєєва нарешті відповіла на закиди щодо пісні "Время и Стекло", яка кілька років тому звучала у фільмі окупантів про Крим.

Потім дівчина виставила кумедне відео зі своїм коханим Михайлом Кацуріним, який трохи розлютився, поки працював з нею в одному ліжку над роликом. Зараз Надя Дорофєєва заявила про те, що вже за кілька місяців вона вирушить до США та Канади, з благодійними концертами в рамках туру "Сенсі".

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Гаркуйте карусель, там вам ще сюрприз", - пише Надя Дорофєєва.

На наступному зображенні видно, що цим "сюрпризом" є поява на її концертах "колишнього" Олексія Завгороднього (Позитива) і DJ Nana.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Видно, що 5 травня вона буде у Лос-Анджелесі, наступного дня у Сіетлі, а далі йдуть Майамі, Нью-Йорк, Чикаго та Торонто.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Чекаю після нашої перемоги тур Україною", "Дуже дивно, що 21+ у LA, моя сестра б пішла, але 21+ – серйозно? Мені здається, ви дуже втрачаєте своїх глядачів цим", "Чекаємо в Європі також", "Сподіваюся, там не буде русявих пісень", "Але Канада це не тільки Торонто", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ганна Трінчер вирішила провести ніч із Позитивом: "Обігнала Дорофєєву"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва відповіла за співпрацю з Росії під час війни: "Це не важливо"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва була з рогами навіть у шлюбі, поки Дантес розважався в червоних чоботях: "Ніхто не повірить"