Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова розповіла про любов до гострих відчуттів. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова любить спілкуватися зі своїми шанувальниками та активно використовує для цієї мети соцмережі. Вона ділиться не лише новими фото, а й різними особистими думками, спогадами та переживаннями.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так цього разу Ілона Гвоздьова вразила атмосферною зимовою прогулянкою, яку вона зняла на відео. Хореограф зізналася, що любить, коли випадає сніг, адже це навіює їй спогади з дитинства. Вона відзначила, що коли була маленькою, то мала пристрасть до гострих відчуттів і з величезною швидкістю каталася на ковзанах, не боячись впасти.

"Люблю сніг, одразу згадую дитинство. До речі, раніше я дуже любила ковзанки і з шаленою швидкістю каталася на ковзанах", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зараз, зважаючи на все, Ілона Гвоздьова уникає такого екстриму і задовольняється спокійними зимовими прогулянками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" вразила нескромним декольте та поділилася новим життєвим кредо: "Повний шок".

Також наш портал поінформував, кого вони хочуть перемогти? Саліванчук, Гвоздьова та Вітвіцька з шампанським забули про тривогу і кинулися в дикий танець.

Крім того, наш портал повідомляв, Катерина Кухар з "Танців з зірками" розповіла про страхи, що терзають зсередини: "Психологічний терор".