Український співак і ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський запалив у колі привабливих студенток у вбраннях. Відповідним роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Михайло Поплавський, незважаючи на свій вельми поважний вік, вміє здивувати неймовірною активністю та життєлюбством. Він активно веде свою сторінку у соцмережі, де постійно ділиться новим контентом. Водночас він продовжує творити і цього разу вразив презентацією нової пісні та одразу кліпом до неї.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

У новому кліпі Михайло Поплавський співає в оточенні чарівних студенток, які знялися як підтанцівка та бек-вокал. На дівчатах ефектне вбрання, що досить сильно обтягує їх форми.

"Пісня про філософію життя. Пісня, яка мотивує вірити у завтрашній день! Подарунок для абітурієнтів 2023 року", - зазначив зірковий ректор.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Шикарні красуні на бек вокалі! Втім, як завжди, у Поплавського", "Хороша пісня, я її дуже люблю! А кліп вийшов просто вибухово різнокольоровим", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Михайло Поплавський вибрав красунь на новорічну ніч і показав їм свою мандаринку: "Я вже в очікуванні".

Також наш портал інформував, Михайло Поплавський оточив себе молодими студентками та дав пораду на все життя: "Ворушіть булками".

Крім того, ми писали, Павло Зібров перетворився на Уенздей від Netflix з рукою на голові: "Поплавського не вистачає".