Відома бізнес-вумен Ірина Горова, продюсерка та колишня дружина репера Олексія Потапенка, більш знаного як Потап, показала як радіє першому снігові.

Ірина Горова є активним користувачем Instagram за жінкою слідкує понад 142 тисячі осіб, розмістила фото, на якому копає сніг ногою, і тішиться мов маленька.

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

У підписі до фото зірка написала : "Скучила".

Фото зроблене на подвір'ї в Ірини. Видно частина будинку та подвір'я. Жінка у білій шубці, коричневих штанцях та високих кросівках копає радісно, сніг.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Ірина Горова. Фото: Instgaram
Ірина Горова. Фото: Instgaram

Чарівний пейзаж та біле покривало снігу перетворило фото на казкову феєрію зими та радості.

Шанувальники стали розмірковувати над тим, за чим саме скучила Ірина. За снігом, ними, або ж за тим, щоб дати комусь копняка.

"Треба зарядити, походу", "За снігом", "І ми", "Хочу", "Красуня", "Прочитайте, будь ласка, директ", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Не так давно Ірина розповіла, чому розірвала стосунки з Потапом, та як вплинули вичерпані спільні інтереси та емоції на рішення йти кожен своїм шляхом. Наразі Ірина продовжує продюсувати, а Потап вирішив відійти від музичних справ.

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Горова знову розійшлася з чоловіком Каменських Потапом: "Він для мене єдиний".

Як повідомляв "Знай.ua" Потап нарешті зізнався, що в його житті не одна дівчинка, білявка не як Каменських: "Там на мене чекають такі...".

Також "Знай.ua" інформував, що колишня Потапа Ірина Горова показала, як прикрити голу попу однією лапою: "Те, чого хочу".