Український співак Віталій Козловський разом із Наталією Могилевською поїхав до військових, але повноцінно виступити для них завадила тривога. Втім, зірки створили ще найкращу атмосферу. Роликом артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський з перших місяців війни активно зустрічається з українськими захисниками та захисниками, аби підтримати їхній моральний дух. Іноді артист виступає сам, але найчастіше у команді з іншими зірками.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

На цей раз Віталій Козловський вирушив до військових у компанії Наталії Могилевської. Артист розповів, що концерт перервала повітряна тривога і їм довелося перейти в укриття, в якості якого використовувався контейнер для перевезення вантажів.

"Приїхавши на концерт до військових, розпочалася повітряна тривога та всі вимушені були піти до укриття. Гнів, апатія, страх перед невідомим майбутнім - усе це проходить. Адже наші воїни вселяють віру в переможне майбутнє", - сказав артист.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Навіть закриті у крихітному приміщенні зірки змогли створити особливу атмосферу та заспівали разом із військовими відому народну пісню.

Раніше портал Знай повідомляв, Віталій Козловський попрощався зі столичним життям та повернувся туди, де пройшло дитинство: "Зв'язок не розірветься".

Також наш портал інформував, Наталія Могилевська порівняла себе з ЗСУ та назвала себе героєм: "Біль і втома".

Крім того, ми писали, Наталія Могилевська потужними словами підтримала бойовий дух ЗСУ - та так, що комусь у горлі: "Уся країна дивиться..."