Дружина відомого українського гумориста, актора, зірки "Квартал 95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача показала свій емоційний стан в умовах війни. Відео вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач активно спілкується з українцями та частенько радує їх новими фото та відео з життя. В основному всі її публікації просякнуті позитивом, але часом навіть життєрадісним людям доводиться виплеснути накопичені негативні емоції назовні.

Вікторія Ткач. Фото: скрін youtube
Вікторія Ткач. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вікторія Ткач за кермом автомобіля записала коротенький ролик і показала, як знімає емоційну напругу, коли "накипіло". Вона горло почала кричати під пісню.

"Після відбою "тривоги" кожна нервова клітина нагадує, що вона ще жива, але трохи на грані", - підписала публікацію дружина гумориста.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Про нервові клітини це точно. Вони не витримують. Ось і зараз пишу, а тривога врубалася", "Ви супер позитивна!" - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дочкою та дружиною одягнули камуфляж, щоб підтримати ЗСУ: "Крок до перемоги".

Також наш портал інформував, що Тарас Стадницький з "VIP Тернопіль" показав дочку, але засумнівався в тому, що вона його: "Я сподіваюся".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".