Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде похвалилася красунею-мамою, фото з якою опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Мішель Андраде активно спілкується з шанувальниками і постійно радує їх новими фото як з особистого життя, так і зі зіркових робочих буднів.

Мішель Андраде. Фото: скрін youtube
Мішель Андраде. Фото: скрін youtube

На цей раз Мішель Андраде вирішила похвалитися своєю мамою, яка приїхала провідати її. Співачка погуляла разом з мамою і зізналася, що цього разу вона подарувала їй щось сильно не вистачає - новорічний настрій.

"У ці вихідні приїжджала моя мама. Я так чекала на неї! Коли мама поряд, завжди стає дуже тепло і спокійно. Цього разу вона подарувала новорічний настрій! Ми поїхали за ялинкою і цього ж дня швидко її прикрасили", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Реакція шанувальників не змусила довго чекати.

"Як сестричка", "Красива мама, гарні ви", "Маман принадність. А за настроєм поки не до свят, день бабака", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Мішель Андраде у спокусливій білизні на ліжечку показала українцям своє "світло": "Я навчилася".

Також наш портал інформував, Мішель Андраде розвіяла чутки про роман із популярним розлученим артистом: "З Позитивом? Ніколи!"

Крім того, ми писали, Мішель Андраде з "Орла і решки" усамітнилася між сосен у пошуках розслаблення: "Вимагає зусиль".