Відома українська співачка та фронт-вумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наразі її пісні та кліпи слухають і дивляться тисячі та сотні тисяч людей, вона встигла побути членом журі на Нацвідборі Євровмідії (Україну в 2023 році представить гурт TVORCHI), а колись вона була невідома. Тому ми і пропонуємо подивитися наступний TikTok, в якому зображена юна Юлія Саніна, будучи непопулярною солісткою групи, про яку ще ніхто не знав.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Артистка постала біля Тіни Кароль і трохи розповіла про свої амбіції.

"Я знаю, що в тебе є власна група" .

"Але ми тільки починаємо", - заявляє юна Юлія.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А що співатимете?"

"Ну я думаю поп-рок", - поділилася популярна нині виконавиця.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

"Маленька така, а виросла в неймовірну, яскраву і шалено талановиту співачку!", "Вона така мила тут", "Тобто, вони були знайомі раніше, а потім уже...", "15 років тут", "Яка красуня " , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, що Юля Саніна з The Hardkiss згадала, як її пісня перетворилася на пророцтво: "Коли співаю, відчуваю біль".

Раніше ми повідомляли, що Юлю Саніну з The Hardkiss спіймали на гарячому: "Використовує фанеру".