Відома українська співачка Тіна Кароль продовжує радувати свою аудиторію напередодні Нового року, вона похвалилася ідеальною зовнішністю на селфі, шанувальники не стримали захвату від сумних очей красуні.

На офіційній фан-сторінці в соціальній мережі Instagram, на яку підписані більшість шанувальників сівачки, з'явилося фото зірки у блакитній сукні в обтяжку та червоному піджаку. Регулярно дівчина радує шанувальників карколомними кадрами, і цього разу не став винятком.

Stories Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Stories Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Тіна Кароль разом з Денисом Монастирським, очільником МВС відвідали діток на свято Миколая, та видали їм нагороди за сміливість та героїзм під час війни. Саме з цього заходу з'явився шикарний кадр, про який йде мова.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Шанувальники Тіни Кароль, побачивши ідеальний образ співачки, не змогли сховати слів захвату, та підтримали свою улюблену виконавицю коментарями.

"Красуня", "У ці очі можна дивитися вічно", "Тіна красунька", "Люблю", "Ідеальна", "Яка ви красунечка", - написали у коментарях українці, які слідкують за діяльністю артистки. Крім того, залишили багато емодзі.

Тіна Кароль, коментарі. Фото: Instagram
Тіна Кароль, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Тіна Кароль без штанів показала чорненькі ніжки: "Не можна ж таке на уроках".

Як повідомляв "Знай.ua" Андре Тан навчив? Чарівна Тіна Кароль одягла надійний захист, вуха не замерзнуть.

Також "Знай.ua" інформував, що непристойний розріз Тіни Кароль схвилював більше, ніж шампанське на туфлях: "Дівчина пантера"