Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, що думає про Світлану Лободу, яка активно допомагає українцям, але випустила російськомовну пісню. Думкою вона поділилася в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Оля Цибульська зазначила, що зараз думки в її голові зайняті тим, як підтримати ЗСУ і що можна для цього зробити. У той самий час, їй немає діла доти, чим займається саме Світлана Лобода та інші зірки.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Мені по*уй, що робить Світлана Лобода, я не стежу за тим, що вона робить. Я стежу за тим, що я можу зробити ще й ті люди, які біля мене, моя команда. Ось ми зараз були в Празі, сиджу під ялинкою, здається вдома, але не вдома. Був великий різдвяний вечір, приїхала я із сином, який спить за дверима, проїхав 17 годин у машині. Приїхав Юра Горбунов, Дзідзьо, Олександр Пономарьов. Ми зібрали 100 тисяч євро для ЗСУ

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Оля Цибульська додала, що не має бажання заглиблюватися у справи інших зірок, та наголосила, що все, що вони роблять "їхній головний біль".

Те, що робить Світлана Лобода, Регіна Тодоренко та інші артисти, то їхній головний біль. Нехай вони самі своїми гріхами сповідаються, нехай вони самі їх викупають і нехай вони самі знаються на своїх помилках

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська допомогла дівчатам розібратися, що обрати - серце чи гаманець: "Купить тобі діаманти..."

Також наш портал інформував, Ольга Сумська з чоловіком зробила це по-французьки, кухня стала в нагоді: "Три хвилинки і готове..."

Крім того, ми писали, Оля Цибульська проговорилася чоловікові про справжню кількість її колишніх: "Щоб не розслаблявся".