Відома українська виконавиця, фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна поділилася яскравими моментами з відбору на "Євробачення" та зачарувала українців красою. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юля Саніна намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео, показуючи моменти як із закулісся виступів, так і звичайних домашніх буднів.

Юлія Саніна. Фото: скрін youtube
Юлія Саніна. Фото: скрін youtube

Цього разу Юля Саніна поділилася цілою серією знімків, на яких вона відобразила найяскравіші моменти з Нацвідбору на "Євробачення", а також виставила кілька особистих фото з того ж заходу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українці не стали приховувати захоплення та насамперед високо оцінили неймовірний образ знаменитості. На компліменти у коментарях не скупилися.

"Це просто вау", "Нереальна", "Один із найкращих образів", "Красуня", "Образ шикарний, зачіска космос", "Знову посмішка", "Вау, яка красива", - написали користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona показала, чим корисне друге підборіддя та відправила українців у гумористичний нокаут: "А у вас так само?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, маленька, з чолочкою та підлітковими щічками: як виглядала Юля Саніна на світанку The Hardkiss.