Відома українська артистка, гумористка, колишня учасниця команди КВК "Вінницькі перці", зірка "Жіночого кварталу", а також популярна блогерка Ірина Сопонару продовжує дивувати українців і піднімати всім настрій. Цього разу Ірина Сопонару вирішила запитати своїх подружок і фанаток про дуже делікатну косметологічну процедуру.

Справа в тому, що Ірину дуже цікавить процес ламінування вій і зірка хоче дізнатися більше про цю процедуру. А можливо, Ірина вже хоче спокусити своїх подруг піти до косметолога разом.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ірині Сопонару у мережі Instagram.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

"Привіт, підписники. У мене питання для дівчаток, переважно. Скажіть будь ласка, а чи робите ви собі процедуру - ламінування вій. А? Процедуру я собі замовила, запрошую вас із собою, робитиму в прямому ефірі. Можете поспостерігати за всім процесом і побачити все "до" та "після". ​​Усіх чекаю", - розповіла Ірина Сопонару.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Віддані шанувальники можуть помітити, що гумористка сидить у дуже атмосферному місці. Ірина обрала собі як круту молодіжну цибулю сірий світшот і рожеву шапочку біні. Також її образ доповнили ніжні білі браслети із перлів.

Нагадаємо, зірки "Жіночого кварталу" Іра Сопонару та Віра Кекелія підкорили красою у незвичайних образах: "Дівиці".

Раніше повідомлялося, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук перетворилася на спекотну тигрицю, Віра Кекелія не стримала сміх: "Не у своїй шкурі".

Також, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зачарувала красою на "побаченні" з двома жеребцями: "Доводиться балансувати".