Український співак Макс Барських в шикарному костюмі показав свою нову англомовну роботу, шанувальники ледь стримали захоплення.

Співак Макс Барських на своїй сторінці в соціальній мережі Instgaram показав частину своєї англомовної роботи з нового альбому, який, за словами зірки невдовзі побачить світ.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

Макс розповів, що його команда готується до виходу нового англомовного альбому. У ньому, за словами музиканта, буде зібрано максимально відверті історії — "усе те, що переповнює мене сьогодні".

Думаю, це буде найбільш зріла моя робота. Вона відповідає віку й усім тим змінам, які відбулися зі мною за останній рік. Я знаю, що ця музика знайде свого слухача та стане для багатьох особистою історією. - написалв музикант.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Макс розповів, що для того, щоб слухати, коментувати та брати участь у обговореннях — слід переходити на його TikTok.

Макс Барських. Фото: кадр з instagram
Макс Барських. Фото: кадр з instagram

Шанувальники не змогли стримати слів захвату:

"Натхнення друже", "Було би круто, щоби ця пісня вийшла ще й українською мовою", "Максим кожен раз як виходить нова пісня я думаю що краще вже не може бути, але ви мене завжди дивуєте своїм голосом і прекрасними піснями", "Це нереально круто....а головне з душею", - написали у коментарях.

Макс Барських, коментарі. Фото: кадр з instagram
Макс Барських, коментарі. Фото: кадр з instagram

Нагадаємо, ми писали, що Макс Барських знайшов, кому можна співати російською, щоб його зрозуміли.

Як повідомляв "Знай.ua" Макс Барських знайшов у місті, зануреному у темряву, найяскравіше джерело світла.

Також "Знай.ua" інформував, Макс Барських вигадав, як порадувати українців напередодні свят, але оцінили не всі.