Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла, що помітила якісь дива у своєму житті. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук дуже талановита особистість і може похвалитися неабиякою армією шанувальників. Вона намагається постійно підтримувати з ними контакт, зокрема, використовуючи з цією метою соцмережі, де публікує фото та відео зі свого життя.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук розповіла про деякі дивацтва, які вона відчула. Зірка поділилася, що зараз, як і всім українцям, їй доводиться працювати без світла та навіть зв'язку. Але незважаючи на жахливі умови, що виснажує роботу на сцені, втома не бере гору. Актриса описала це як "чисту магію".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Сьогодні цілий день без світла і будь-якого зв’язку провели на знімальному майданчику. Дивний стан - ти втомлений і заряджений водночас) Таке можуть робити з тобою тільки сцена, глядачі і крута команда навколо - без перебільшень. Магія в чистому вигляді. Зняти все заплановане попри всі "неумови".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" у білому змусила хвилюватися українців – шуба на голі ноги.