Відома українська телеведуча ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька насолодилася чудовим уїк-ендом у Карпатах та поділилася ефектним кадром на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Соломія Вітвіцька з перших днів повномасштабної війни не лише підтримує інформаційний фронт, а й активно займається благодійністю, зокрема регулярно буває у "Охматдиті", де разом з іншими зірками підтримує маленьких пацієнтів.

Соломія Вітвіцька. Фото: скриншот Instagram
Соломія Вітвіцька. Фото: скриншот Instagram

Так, Соломія Вітвіцька влаштувала собі невеликі канікули та вирушила до місця, яке зачаровує у будь-яку пору року, але особливо – взимку. Телеведуча вирішила насолодитися красою гір та вирушила до Карпат. Вона поділилася фото, на якому постановка в одному халаті з чашкою кави на тлі засніжених вершин.

"Краще гір можуть бути гори ", - підписала фото ведуча.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальники засипали ведучу компліментами, втім, деякі вважають недоречним публікувати такі фото.

"Така красива, там сьогодні всі лижники потрапляють від такої краси", "Вау красива", "Яка ти красива", "Ось таке наше життя. Хтось відпочиває, а хтось під обстрілами. Приємного відпочинку Вам", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька переконалася, скільки горя людям принесла росія, але віру не зламала: "Вистоїмо".

Також наш портал інформував, дивовижна Мішель Андраде у відвертому вбранні красиво та спокусливо залізла на гойдалку: "Завтра буде нова".

Крім того, ми писали, Юля Саніна з The Hardkiss поділилася яскравими моментами з відбору на "Євробачення" та зачарувала українців: "Це вау".