Телеведуча Васіліса Фролова після виїзду через війну, живе в ОАЕ. Вона похвалилася українським куточком у ресторані, де "оголошує вареники".

Васіліса зізналася, що спільно з іншими українками творять український простір в Арабських Еміратах. На своїй сторінці в Instagram Фролова розповіла, що у її кар'єрі стався "тектонічний зсув та квантовий стрибок". Після початку повномасштабного вторгненя Василіса не могла залишатися з малою дитиною у країні та виїхала за кордон, вона втратила роботу.

Схоже тепер Василіса знайшла собі нове амплуа.

Раніше ото оголошувала зірок та політиків, а зараз оголошує вареники в ресторані - написала Фролова.

Вона зауважила, що так жартує маркетинг-директор та це точно відповідає реальності. "Дійсно тепер про вареники можу розповідати годинами", - зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона також розповіла, що у маленькому ресторані планують проводити поп-ап івенти з запрошенням їхніх шеф-кухарів, плюс до того бранчі, бібліотека, крамничка, майстер-класи, літературні читання, концерти …

Може забагато нафантазували як для одного маленького ресторану, але запит диктує. І шалений ажіотаж навколо ресторанчику за перший місяць роботи тому підтвердження. - зазначила Фролова.

Шанувальники підтримали Васілісу.

"Згадую програму Шейканемо Бєйбі - туса на задньому плані і зосереджена Васіліса у центрі", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: Instagram
Коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Василіса Фролова висловилася про громадян, які не хочуть винищувати російську зі свого життя.

Як повідомляв "Знай.ua" ведуча Васіліса Фролова розповіла, як "уникає" росіян в ОАЕ і чому ображається.

Також "Знай.ua" інформував, ведуча Васіліса Фролова в ОАЕ показала сина, який пів свого життя провів за кордоном.