Олена Шоптенко розповіла, як відзначила своє 35-річчя, та подякувала своїм старим друзям, новим незнайомим вже друзям, та підписникам за привітання та теплоту.

Дівчина розмістила фото з тортиком на своїй сторінці в Instagram та розповіла, що з сином у Відні прохворіли все день народження, але друзі та шанувальники огорнули її теплом та щирістю привітань, так, що дівчина запам'ятає цей день назавжди.

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Не дивлячись на те, що у свій день народження ми з сином хворіли та пролежали вдома, цей день запам'ятається найбільше. Бо його таким зробили люди — рідні, найближчі друзі, зовсім нові знайомі, які вже стали друзями та ви, дорогі підписники. Люди — найцінніше, що є в житті. І мені дуже пощастило мати таких, як ви у своєму! - написала Шоптенко.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

У коментарях продовжили вітати дівчину з днем народження.

"З Днем народження, Оленка!! Одужуй", "Нехай новий рік подарує тільки радощі", "Вітаю Вас з Днем народження, будьте здорові, бережіть себе!", "Бажаємо мирних ранків та тільки гарних новин!", - написали шанувальники.

Олена Шоптенко, коментарі. Фото: Instagram
Олена Шоптенко, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Олена Шоптенко з "Танців зі зірками" об'єднала українців і захотіла знову "захопити" Європу: "Нам вдалося".

Як повідомляв "Знай.ua" несамовита легенда "Танців з зірками" Олену Шоптенко розтанула на руках двох чоловіків: "Симфонія свободи..."

Також "Знай.ua" інформував, легенда "Танців з зірками" Олена Шоптенко вийшла з тіні і довела українців до мурашок