9-й випуск романтичного проєкту "Холостяк"-12 з Алексом Топольським пройде під гаслом самоврядування.

В анонсі випуску режисери, у своєму репертуарі, нагнали страху на шанувальників фаворитки українців Саші Мудрої. Нібито вона вдарить одну з учасниць шоу, а Гриша Решетник усе доповість Алексу, який ухвалить тяжке рішення.

Все б нічого, і можна було б далі займатися своїми справами, але й сама Саша Мудра не залишила без уваги цей момент і поділилася секретами 9 випуску своїх соцмережах.

Красуня опублікувала кадр з випуску, де вона сидить на записі флеш-інтерв'ю того тижня і сумна тримається за голову.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

«З якої причини сиджу і так страждаю? Вже сьогодні о 19:00 по СТБ @holostyakstb. А поки що ваші варіанти, як ви думаєте чому? Напишіть у коментарях", - підігріває інтерес Мудра.

Публікація Саші Мудрої
Публікація Саші Мудрої

Українці почали висловлювати свою думку і не завжди вона була позитивною:

"Тому що додому поїдеш, очевидно ж", "Почула озвучку від СТБ", "Сподіваємося, поїдеш сьогодні додому. Давно пора", "Засмутилася, що не побачила голого холостяка", "Тому що Алекс неосяжна зірка і має лише 5 бізнесів, а не більше", "Все не так погано, насправді", "Нехай вже цю Марину вижене! Сашо, може Ви їй по пиці заїхали?)", "Не поїде вона додому. Вона ще виграє", "Не дай Бог додому, я дивитися далі не буду"...

Саша Мудра з "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Віка Варлей розплакалася, а Саша Мудра поцілувала Топольського просто на церемонії: хтось покинув "Холостяк" у 7 випуску.

Раніше ми повідомляли, що Саша Мудра після поцілунків Алекса Топольського з Мариною поставила всіх на місце: "Принижуватися заради чоловіка".