Актриса, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина якось опинялася в кадрі в одних трусиках перед камерою, демонструючи всі свої "спортивні" вміння з самого ранку.

Зараз вона поділилася декількома кадрами з фотосесії, також знявши те, які пози вона може прийняти, дивлячись в об'єктив перед собою.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

"Що може викликати ще більшу гордість, ніж розуміння, що ти українка?", - пише Ксенія Мішина у публікації.

На знімку вона постала в напівпрозорій сукні, з голими грудьми та животом. Волосся на голові злегка вологе. Погляд пристрасний, впевнений. На другому ж кадрі вона була відбита набагато ближче до камери. Позаду можна побачити зігнуті ноги. Ксенія Мішина здивувала шанувальників, включаючи навіть Злату Огнєвіч. Співачка порівняла колишню "Холостячку" з Багірою.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Тільки розуміння того, що ти така сама крута не одна. Нас 40 мільйонів", "Велику гордість викликати може тільки ще донат на ЗСУ", "А в кіно вже не зніметеся? Немає роботи? Мені ви дуже симпатична, як актриса", "Більше гордості, ніж українка, викликає українка, яка зробила себе сама", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, "Незамінна їжа...": Ксенія Мішина назвала українкам копійчані продукти, які допоможуть позбутися зайвої ваги

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостячка" Ксенія Мішина віддалася романтичному пориву з бородатим мачо: "Плачу від радості"

Знай.uа писав, "Холостячка" Ксенія Мішина пожертвує частинкою себе заради новорічного подарунка: "Дуже хочеться..."