Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Нещодавно вона закінчила свою участь на грузинському проекті "Танці зі зірками" з Максом Єжовим. І зараз у TikTok поширюється відео з Олею Поляковою у барі. Невідомо, чи було воно записано до повномасштабної війни з Росією чи після (хоча автор і заявляє, що воно старе). Поведінка співачки, як матері кількох дітей та заміжньої жінки – дивує.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Вона знаходиться за барною стійкою, наливаючи алкоголь у склянку. Позаду стоїть жінка, набагато менша на зріст... і натирає попу Олі Полякової у шкіряній спідниці. Потім співачка перед хлопцем бере і облизує склянку по колу, дивлячись йому в очі.

"Схожа на другому кадрі на Леді Гагу", "Прямо по технологічній карті", "Ось що означає бере від життя все, молодець", "Щось між Поляковою та Мадонною", "Що вона тією мовою в житті робила, такий прикол ", "Приклад для дочки", "Я посудомийка, а не жінка", "Чоловік схвалює? Або йому вже байдуже", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

@mashholl_ofc

playing dress up 👅 #оляполякова#полякова#slumberparty

♬ Slumber Party (feat. Princess Nokia) - Ashnikko

Нагадаємо, Артем Пивоваров та Оля Полякова забули, що співають та влаштували рок-н-рол на сцені: "Це підпал"

Як повідомляв "Знай.uа", Олег Вінник зізнався, що в нього нічого не виходило з Олею Поляковою: "Я її нагодував і ми..."

Знай.ua писав, Оля Полякова відпалила з фанатками Артема Пивоварова і не стрималася під сценою: "Люблю і бажаю"