Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила красою в яскравому образі та поділилася наболілим. Нове фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук досить близько спілкується з шанувальниками та ділиться з ними не лише яскравими фото із життя, а й розповідає про те, що на душі.

Марта Адамчук, фото: Instagram
Марта Адамчук, фото: Instagram

Так, цього разу актриса "Жіночого кварталу" захопила українців новим фото. У кадрі Марта Адамчук постала в ефектному вбранні, в якому, мабуть, була на зйомках і важко простягла ноги. Зірка поділилася, що останні дні стали для неї дуже складними через роботу, але при цьому на її обличчі не згасає посмішка.

Надзвичайно складний тиждень) Буквально – біг з перешкодами) Післязавтра у нас великий Різдвяний концерт у Жовтневому палаці. Ми дуже чекаємо на зустріч з вами, щоб зарядити один одного святковим настроєм - попри все Марта Адамчук

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники поспішили підтримати актрису.

"Шикарна", "Красуня", "Розкішна, сильна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла про дивні моменти у житті: "Магія в чистому вигляді".