Відомий український гуморист, імпровізатор "Improv Live Show" та актор "Жіночого кварталу" Володимир Шумко відкрив завісу "Квартал 95" і показав те, що звичайний глядач ніколи не побачить. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вова Шумко активно веде свою сторінку та регулярно піднімає українцям настрій своїми позитивними публікаціями, а також ділиться цікавими моментами із життя.

Вова Шумко. Фото: скрін youtube
Вова Шумко. Фото: скрін youtube

Так цього разу Вова Шумко побував на репетиції акторів студії "Квартал 95". Гуморист по-тихому зняв ексклюзивні кадри і наголосив, що такого відео немає більше ні в кого.

Трішки музичного позитиву для вас. І знайте, такого відео немає ні в кого, тільки у мене і у вас))) Весь Новорічний концерт "Єдиного Кварталу" можна буде побачити вже дуже скоро!) Вова Шумко

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Шанувальники позитивно відреагували на такий сюрприз і привітали гумориста з наступаючими святами.

"Круто!!", "Клас", "Це суперово! Вже чекаю зустрічі! З прийдешніми святами", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Шумко з Improv Live Show показав середній палець терору окупантів і дав пораду українцям: "Як би не лякали..."

Також наш портал інформував, що Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив українців різдвяними пригодами путіна: "Один у бункері".

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дочкою та дружиною одягнули камуфляж, щоб підтримати ЗСУ: "Крок до перемоги".